fbpx

Poulsen 1ste som selskabslokale og vært
for dit selskab i Herning

Det er muligt at booke restaurant Poulsen 1ste som selskabslokale i Herning til dit selskab / arrangement.

Vores smukke lokaler på 1. salen – ovenpå Cafe Poulsen – byder altid et stilet og eksklusivt velkommen. Heroppe har vi plads til intime selskaber og arrangementer med ild i pejsen eller fordrinks ude i gårdhaven.

 

Foranstaltninger for at holde selskab / arrangement i vores lokaler:

 1. Prisen er 20.000kr. som minimum.
  Prisen inkluderer 3 retters menu som afstemmes med Køkkenchefen, lokaleleje, opdækning, blomsterdekorationer, besøg i vinkælderen, egne tjenere og hele vores restauranten lukkes eksklusivt for dit selskab.
 2. Selskabet kan tilbydes mandag til og med lørdag, også under restaurant Poulsen 1stes åbningstid. Deraf mindsteprisen for at eksklusivt at lukke restauranten for netop dit selskab.
  Søndage holder vi lukket og deraf er det ikke en mulighed.
 3. Max antal deltagere 55 personer, hvor minimum antal er helt op til dig at bestemme, blot at minimumsprisen betales.
 4. Menuen der er inkluderet i prisen er en 3 retters. Dog er der mulighed for at tilvælge flere retter, vi tilbyder op til en 6 retters menu. Den tager udgangspunkt i restaurantens gældende menu for datoen. Dog afstemmes den sammen med Køkkenchefen selv.
 5. Vi dækker smukt op også med ønsker til blomsterfarver og nyancer.
 6. Selskabernes sluttidspunkter følger Poulsen 1stes almindelige åbningstider. Torsdag kl. 17.00 – 22.00. Fredag & lørdag kl. 17.00 – 23.00.
 7. Kontakt Overtjener Heidi på: booking@poulsen1ste.dk med din forespørgsel / spørgsmål
 8. Tak fordi du læste med

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores ambitiøse restaurant i Herning. Vi stiler efter at blive et af de spisesteder i Herning med højst gastronomisk niveau som både er trendsettende, bærekraftigt og eftertragtet.

Menu