fbpx
Priser 

Vi har en minimumspris på 425,- pr. kuvert. Indeværende denne pris er følgende inkluderet:

 • 3 retters menu afstemt dine ønsker og sæsonens råvaremuligheder
 • Lokaleleje
 • Smuk bordopdækning efter dine ønsker og vores anbefaling – se gerne sidens gallerier for at blive inspireret
 • Vinfortælling i vinkælderen med kældermesteren selv, dog anbefaler vi at tage en velkomstdrink med
 • Faglært personale som professionelt og personligt vil præsentere menuen, vinen og ledsage dit selskabs forløb
 • Lukkede faciliteter, ild i pejsen og hyggelig gårdhave udelukkende til rådighed for dig og dine gæster

Derudover kommer der drikkevarer oveni prisen. Her er det muligt at vælge vinmenu eller købe pr. flaske. Vi afstemmer igen vinene efter dine præferencer dog med respekt for menuen. Vi skal nok guide hele vejen, skulle vin ikke være en spidskompetence.

Vi brænder for vin og gode oplevelser, så du er i gode trygge og faglige hænder hos os.

Plads

Vi har plads til maximum 60 spisende gæster i vores smukke lokale. Vi tilbyder forskellige bordopstillinger – se “Bordopstillinger” på denne side også.

Foranstaltninger

Vi brænder for at tilbyde eksklusive rammer til dig som ønsker at blive forkælet samt forkæle dine gæster. Vi har smukke og intime omgivelser der suppleret med høj faglighed og professionalisme, kun bidrager til passionen for det vi laver. “Det der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt” er vores motto. Således kan vi garantere disse enestående rammer giver dig ro til at være nærværende og nyde samværet med dine gæster ubekymret.

Vi har over 20års erfaring med at danne disse unikke rammer og har megen brugbar rådgivning at give med dig som gæst, når du skal invitere til selskab. Dette vil vi dele over et møde, hvor vi sammen lærer dig og dine ønsker at kende. Ligeledes lærer du os og vores kompetencer at kende.

Vores minimumspris
Vi har en foranstaltning for at åbne hele vores selskabsrestaurant for dit selskab og det er, at det som minimum starter med en samlet pris på 20.000kr. Lad os lige uddybe. Du inviterer eksempelvis 35 personer til en unik aften med 3-retters menu hos os. Så kunne regnestykket se således ud:

 • 35 personer der nyder en udsøgt 3-retters menu til 425,-
  giver knap 15.000,-
 • 35 personer der nyder et glas champagne og kaffe/te/sødt til desserten
  giver 5000,-
 • Så er minimumsprisen på 20.000,- allerede nået. Dog skal der jo også nydes drikkevare til den 3-retters menu i form af vine, øl og sodavand, så kommer disse oveni prisen.

Dette var blot et klassisk eksempel på et typisk selskab og hvordan minimumsprisen hurtigt nås.

Vi har mange selskaber for 15-20 personer også, hvor værten eller værtinden ønsker at forkæle sine gæster helt unikt og eksklusivt med eksempelvis champagnesmagning med østers inde i vinkælderen, efterfulgt af 4 retters menu bestående af blandt andet hummer og krabbeklør samt mørbrad og udsøgt vin. Således nås minimumsgræsen på 20.000,- også. Det er blot op til dig som gæst at nå minimumsgrænsen så du føler du og dine gæster forkæles bedst muligt.

Ønsker du at vide mere?

Vi holder glædeligt et uforpligtende møde, hvor du sammen med køkkenchefen og overtjeneren afstemmer dine ønsker. Her vil du lære alle vores mange eksklusive muligheder at kende, også står det dig frit for at vælge eller fravælge efterfølgende.

Book et møde med os

Ring på 97120944 eller skriv til os på info@cafepoulsen.dk

Bordopstillinger

Alle bordopstillinger har hver deres fordele. Dem vil vi hellere end gerne uddybe for dig under et møde. Dog vil vi nedenfor illustrere nogle eksempler på bordopstillinger.

Menu