fbpx

Menu hos Poulsen 1ste

gælder fra 9. maj til og med
29. juni

___________________________________________

1 hovedret 225
2 retter 275
3 retter 325
6 retter 550

Tilkøb ekstra ret 100

___________________________________________

Start aftenen med 
Snacks & Champagne 135

***

___________________________

FORRETTER

Hvidvinsdampede Moules
Små urter—friskhakket persille — cremet sauce—mayo

***

Svinerilette
Rørt med sennep, madagaskarpeber & skalotteløg
surt—feltsalat—urter

___________________________

HOVEDRETTER

Dagens fangst
Frisk fisk fra Esbjerg
Maskeret med cremet hvidvinssauce
& laurbær —savojkål— kartofler vendt
i citronvinaigrette og asparges

***

Faseret vagtel
Vagtel faseret med kalv & kylling—spæde
grønsager—glace tilsmagt med fløde—ovnbagte
kartofler

___________________________

DESSERTER

Ostebord
Flere slags oste—sprødt—sødt

***

Den lille lagkage
Trelags lagkage med marcipan—flødeskum—bær

___________________________
* 6 retters menuen skal forudbestilles, af hensyn til råvarer.

OBS: der tages forbehold for ændringer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores ambitiøse restaurant. Vi stiler efter at blive et af de spisesteder i Herning med højst gastronomisk niveau som både er trendsettende, bærekraftigt og eftertragtet.

Mad & Vin – Vin & Mad

Vi har sammensat 3 vinmenuer som kan tilkøbes og altid komplimenterer aftenens menu:

 

Vinmenu til 3 retter
3 glas vin afstemt din menu
– fås også alkoholfri –

Vinskatmenu til 3 retter
3 glas vin afstemt din menu
hvor hovedretsvinen er en
vinskat

Vinskatmenu til 6 retter
6 glas vin afstemt din menu
hvor hovedretsvinen er en
vinskat


Vinskatten er en udsøgt vin fra vinkælderen. Det er også denne vinskat som er “hovedpersonen” i vinhistorien som fortælles i vinkælderen hver aften i introperiode kl. 17.30. Denne vinhistorie kan I som gæster komme med ind og opleve, eventuelt med en aperitif. Dog betyder dette at I skal booke bord enten kl.17.00 eller 17.15. Pladserne til vinhistorien hver aften er begrænsede, da vinkælderens størrelse har sine begrænsninger.

Menu