fbpx

Menu hos Poulsen 1ste

fra 31. oktober til og med
22. december 

___________________________________________

1 hovedret 250
2 retter 300
3 retter 350 
6 retter 550

Tilkøb ekstra ret 100

___________________________________________

Start aftenen med 
Østers & Champagne 135

***

___________________________

FORRETTER

Lakse tatar
Tre slags laks som tatar vendt i krydderurter
hertil aioli og bakskuldcreme

***

Klassisk kartoffelporresuppe
Cremet & varm hertil røget bacon og purløg

___________________________

HOVEDRETTER

Dagens fangst
Frisk fisk fra vores fiskedame Grethe i Esbjerg.

***

Rosastegt mørbrad
Ovnbagt selleri hertil ristede petitkartofler & kraftig glace

___________________________

DESSERTER

Ostebord
Flere slags oste—sprødt—sødt

***

Æble & Kanel Trifli
Hertil flødeskum og sprød crunch

___________________________
* 6 retters menuen skal forudbestilles, af hensyn til råvarer.

OBS: der tages forbehold for ændringer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores ambitiøse restaurant i Herning. Vi stiler efter at blive et af de spisesteder i Herning med højst gastronomisk niveau som både er trendsettende, bærekraftigt og eftertragtet.

Mad & Vin – Vin & Mad

Vi har sammensat 3 vinmenuer som kan tilkøbes og altid komplimenterer aftenens menu:

 

Vinmenu til 3 retter
3 glas vin afstemt din menu
– fås også alkoholfri –

Vinskatmenu til 3 retter
3 glas vin afstemt din menu
hvor hovedretsvinen er en
vinskat

Vinskatmenu til 6 retter
6 glas vin afstemt din menu
hvor hovedretsvinen er en
vinskat


Vinskatten er en udsøgt vin fra vinkælderen. Det er også denne vinskat som er “hovedpersonen” i vinhistorien som fortælles i vinkælderen hver aften i introperiode kl. 17.30. Denne vinhistorie kan I som gæster komme med ind og opleve, eventuelt med en aperitif. Dog betyder dette at I skal booke bord enten kl.17.00 eller 17.15. Pladserne til vinhistorien hver aften er begrænsede, da vinkælderens størrelse har sine begrænsninger.

Menu