fbpx

Manden bag restaurant Poulsen 1ste

 

Nikolaj Rasmussen som vi kalder “Kokke” blev headhuntet til Poulsen i 2015 og tiltrådte velfortjent stillingen som Køkkenchef i 2016. Meget er sket lige siden.

Nikolajs professionalisme, engagement og sprælske person har tilført os stor værdi på flere plan. Han er ambitiøs og har løftet cafeens menustandard, så vores retning er mere ensartet, kvalitetsbetonet og spændende. Nikolaj kom med stærke holdninger som vi er stolte over at tage del i.

Nikolajs passion fik nye højder og helt frit spil i februar 2018. Her åbnede Huset Poulsen – restaurant “Poulsen 1ste”. En koncept-restaurant med ægte madhåndværk og passion.
Supplerende benytter han dagene til at opdage og sammensætte nye smagsmuligheder både til cafeen og restauranten samt tænke i lækre fornyelser og fortolkninger. Han har også et stort fokus på nedsættelsen af madspild i vores dagligdag. Ligeledes går Nikolaj altid forrest i at løfte stemning og humør blandt hans ansatte mens der arbejdes. Nikolajs arbejdsmoral er imponerende ligesom hans personlighed der med integritet er en beundringsværdig rollemodel.

I er altid velkomne til at kontakte vores køkkenchef og sende ham ris, ros og andre gode samt konstruktive forslag på:

npr@cafepoulsen.dk

Læs mere om vores restaurantåbning på: 

https://www.aoh.dk/artikel/cafe-poulsen-bner-restaurant-p-frste-sal&loggedin=1

Menu