fbpx

Manden bag selskabsrestaurant Poulsen 1ste

 

Nikolaj Rasmussen som vi kalder “Kokke” blev headhuntet til Poulsen i 2015 og tiltrådte velfortjent stillingen som Køkkenchef i 2016. Meget er sket lige siden. Og meget sker forsat. Men “Kokke” omkring står intet stille. Tværtimod.

Nikolajs professionalisme, engagement og sprælske person har tilført os stor værdi på flere plan. Han er ambitiøs og har løftet huests standarder, så vores retning er mere ensartet, kvalitetsbetonet og spændende. Nikolaj kom med stærke holdninger som vi er stolte over at tage del i.

“Kokke” blev udlært under Hans Beck Thomsen og hans erfaringsgrundlag er beundringsværdigt. Han er ambitiøs og tilgår alt med en suveræn intergritet. Han vil altid fremad og så elsker han at skabe veltilberedte smagsoplevelser.
Supplerende benytter han dagene til at opdage og sammensætte nye smagsmuligheder både til brasseriet i stueplan og til selskabsrestauranten Poulsen 1ste. Derudover tænkre han også altid i lækre fornyelser og fortolkninger både når det kommer til menuerne såvel som koncepterne. Han har også et stort fokus på nedsættelsen af madspild i vores dagligdag. Ligeledes går Nikolaj altid forrest i at løfte stemning og humør blandt hans ansatte mens der arbejdes.

Nikolajs arbejdsmoral er imponerende ligesom hans finurlige og respektværdige personlighed.

I er altid velkomne til at kontakte vores køkkenchef og sende ham ris, ros og andre gode samt konstruktive forslag på:

npr@cafepoulsen.dk

Læs mere om vores restaurantåbning på: 

https://www.aoh.dk/artikel/cafe-poulsen-bner-restaurant-p-frste-sal&loggedin=1

Menu