fbpx
Julemenu 2019

Hold din julefrokost hos Hernings ambitiøse og råhyggelige restaurant Poulsen 1ste.

Køkkenchefen og kokkeeleverne har komponeret nogle valgmuligheder, I som gæster kan sammensætte til jeres helt egen menu.

Vi garanterer stemningsfyldt atmosfære og god akustik til samtale. Her er også førsteklasses udsigt ud til julens fortryllede belysning i gågaden og ild i pejsen samt privat gårdhave.

Julemenuer 2019


FORRETTER

Tre slags laks som tatar vendt i krydderurter med aioli og bakskuld creme

Tournedos af havtaske med vinterurter, kalveglace og karse

  

MELLEMRET

2 slags julesild med alt det klassiske tilbehør

Varm og cremet kartoffelporresuppe med røget bacon og purløg

 

HOVEDRETTER

Rosastegt højrebsfilet på bund af ovnbagt selleri hertil ristede petitkartofler og kraftig glace

Let sprængt og sprødstegt svinebryst hertil knust kartoffel, grønkål, sauterede svampe og en god svinesauce

Confit de Canard, confiteret andelår, variation af fennikel, kogte kartofler vendt i persillesmør samt intens andesauce tilsmagt med appelsin

 

DESSERTER

Æble-kanel-trifli med flødeskum og sprød crunch

Hjemmelavet ris a la mande med lun kirsebærsovs

Flere slags oste, sødt og sprødt

Pris

3 retter 350
4 retter 450
6 retter 550

Menu