fbpx

Herreværelset

Huset eksklusive ovaleværelse med smukt stukloft, rustning, fakler, rustikt langbord, kandelabere og et maleri af Corfitz Ulfeldt.

Dette smukke Herreværelse kan bookes til dit helt intime, diskrete og eksklusive selskab. Vi sørger for alt og for at være beskenden, så kan vi alt. Blot høre os ad.

Har du lyst til 10 retters tasting menu, så er vi klar. Har du lyst til suppe-steg-og-is er vi friske. Har du kun lyst til veltilberedt hummer, østers og champgagne, så er vi mere end kompetente. Vi elsker at danne unikke rammer som giver overraskelser og uforglemmelige øjeblikke at mindes.

Vores sprælske køkkenchef er altid frisk på en sjov ide eller menuønsker. Han benytter sin professionelle baggrund og faglighed til at imødekomme netop dine ønsker.

Herreværelset er den helt eksklusive løsning til dig som ønsker et intimer og måske diskret selskab i Herning. Herinde er der plads til max 17 spisende gæster og ingen minimumsgrænse. Alt afhænger af kuvertpris m.m.

Herreværelset fører direkte ind til vores overdådige og unikke 1. klasses vinkælder på 1. salen. Vi supplerer hellere end gerne din enestående aften med vinsmagning eller vinfortælling inde i vinkælderen med vores kældermester, ejer Jan Tinggaard.

Lad os endeligt høre, hvad du kunne ønske og drømme om for netop dit selskab i Herning.

Menu