fbpx

SKALDYRS- & FISKE AFTEN // EKSTRA AFTEN

Vi byder ind til en ekstra aften, da de to første blev revet væk.

Denne ekstra aften bliver fredag d. 6. september.

Køkkenchef “Kokke” & Overtjener Heidi byder ekstraordinært ind til en aften i havets tegn.

Det er en aften de har brændt for længe at dele med vores skønne gæster. Det bliver særlig aften, hvor der er kælet for maden med passion, håndværk og indsigt.

Køkkenchefen “Kokke” kommer fra Esbjerg egnen, hvor han er udlært under Hans Beck Thomsen ved Stranden i Henne. Vi fik lov at headhunte ham til vores hus på Heden. Derfor har han en vision om at bringe mere fisk til heden.
Overtjener Heidi, har et hjerte for fisk og skaldyr, hun har længe ville sammensætte sådan en aften. Hun elsker at forkæle hendes gæster og denne aften, mener hun, er den ultimative forkælelse.

Aftenens forløb

KL. 18.30 bydes velkommen med bobler

kl. 19.00 serveres første anretning ved bordene. Herefter følger flere velsmagende serveringer.

Der er mulighed for tilkøb af ad libitum hvid-, rosé- og rødvin til 198,- pr. pers. Gælder kun denne aften.

Aftenens serveringer byder bl.a. på:
hummer, krabbekløer, muslinger, pil-selv-rejer, hvidfisk, laks og jomfruhummer. Fordelt mellem kolde og varme serveringer.

Bordbestilling påkrævet
Bestil på 97120944 eller booking@poulsen1ste.dk

Pris
349,- pr. pers.

Saml familien eller vennerne denne særlige aften og lad jer forkæle.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores ambitiøse restaurant i Herning. Vi stiler efter at blive et af de spisesteder i Herning med højst gastronomisk niveau som både er trendsettende, bærekraftigt og eftertragtet.

Menu