fbpx

SKALDYR & FISKEAFTEN

Den 25. og 26. september byder Køkkenchef “Kokke” & Overtjener Heidi igen ekstraordinært ind til 2 aftener i havets tegn. I et led i vores vision om at bringe ”mere frisk fisk til heden”. Vi har holdt disse aftener med stor succes tidligere og kunnet melde udsolgt hver gang. Således gentager vi nu succesen og starter med at melde ud i god tid. Dog anbefaler vi at booke billetter i god tid, for at sikre jer pladser. Bemærk at I skal købe billetterne på forhånd for at bekræfte jeres pladser.

Det er en af de aftener vi virkelig brænder for at dele med alle jer fantastiske gæster. Det bliver særlig aften, hvor der er kælet for maden med passion, håndværk og indsigt. Køkkenchefen “Kokke” kommer fra Esbjerg egnen, hvor han er udlært under Hans Beck Thomsen ved Stranden i Henne. Vi fik lov at headhunte ham til vores hus på heden. Han har stadig et nært samarbejde med hans fiskedame Grethe, der fulgte med ham til heden. Sammen sikrer de os frisk fisk her i hedens hovedstad.

Overtjener Heidi, har et kæmpe hjerte især for fisk og skaldyr, hun har længe ville sammensætte sådanne aftener. Hun elsker at forkæle hendes gæster og denne aften, mener hun, er den ultimative forkælelse. Køb billet og smag selv. Du som gæster kommer virkelig til at smage skønheden ved skaldyr og fisk.

Aftenens forløb
Kl. 18.00 bydes velkommen med bobler

Herefter serveres første anretning ved bordene. Herefter følger flere velsmagende serveringer. Serveringerne foregår som små delikate deleanretninger som sættes midt på bordet. Ved hver servering informeres I om hvad der venter jer at opleve.

Der er mulighed for tilkøb af ad libitum hvid-, rosé- og rødvin til 225,- pr. pers. Gælder kun denne aften. Der vil også være et udbud af andre vine og drikkemuligheder.

Aftenens serveringer byder bl.a. på:

hummer, krabbekløer, muslinger, pil-selv-rejer, hvidfisk, laks og jomfruhummer. Fordelt mellem kolde og varme serveringer.

Kl. 21.00 Tak for i aften.

Bordbestilling og billetkøb er påkrævet. Ring og bestil på 97120944. Herefter skal billetterne købes for at bordet er reserveret til jer. Betalingen af billetterne kan forgå enten ved, at komme ind til Huset Poulsen (Cafe Poulsen) og købe dem bag baren. Eller ved at lave en bankoverførsel eller en mobilepay. I informeres herom, når I booker billetter til arrangementet.

Pris 498,- pr. pers.

Saml familien eller vennerne denne særlige aften og lad jer forkæle.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores ambitiøse restaurant i Herning. Vi stiler efter at blive et af de spisesteder i Herning med højst gastronomisk niveau som både er trendsettende, bærekraftigt og eftertragtet.

Menu